De Giro kan niet meer stuk voor Etixx-Quick Step: "De sfeer in de ploeg is ongelofelijk"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
De Giro kan niet meer stuk voor Etixx-Quick Step: "De sfeer in de ploeg is ongelofelijk"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Na negen etappes in de Giro kan Etixx-Quick Step een positieve balans opmaken. De ploeg van teammanager Patrick Lefevere heeft al drie etappes op zak en heeft momenteel de roze en de witte trui. In de tijdrit van zondag reed Bob Jungels naar een knappe tweede plek in het klassement.

"Na de Tirreno-Adriatico kwam ik met Davide Bramati (ploegleider) en Koen Pelgrim (coach) naar hier om de tijdrit te verkennen", opent Bob Jungels, die knap zesde werd. "Natuurlijk was het een heel andere situatie door de verschillende weersomstandigheden."

"Maar door de verkenning wist ik wel waar de belangrijkste punten in deze tijdrit lagen. Ik ben heel blij met hoe het liep vandaag (zondag). Ik ben erin geslaagd om de witte trui langer in de ploeg te houden en om terug te keren in de top drie van het algemene klassement", zegt de Luxemburger.

Sfeer is ongelofelijk

"Het is heel knap van het team om met Gianluca (Brambilla) het roze nog steeds in ons bezit te hebben", aldus Jungels. "De sfeer in de ploeg is ongelofelijk en we hopen op deze manier verder te kunnen doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties