Roze trui van Etixx-Quick Step blij met extra dagje, maar ook ontgoocheld voor ploegmaat

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Roze trui van Etixx-Quick Step blij met extra dagje, maar ook ontgoocheld voor ploegmaat

Etixx-Quick Step heeft ook na de individuele tijdrit van zondag de roze trui in de ploeg kunnen behouden. En er was zelfs meer, want Bob Jungels sprong naar de tweede plaats in het klassement. Roze trui Gianluca Brambilla doet zijn zegje over de tijdrit.

"Dit was een veeleisende, moeilijke en technische individuele tijdrit, maar ik kan zeggen dat ik heel blij ben", opent Gianluca Brambilla. "Ik kwam ontspannen aan de start en ben blij dat ik nog een dagje langer in het roze mag rondrijden."

"Ik ben ook wel wat ontgoocheld in Bob Jungels (tweede in het klassement, nvdr) zijn plaats, want ik weet hoe hij zich voelt. In normale omstandigheden had hij wellicht de tijdrit gewonnen. Maar op het einde van de dag is de roze trui nog steeds in ons bezit en dat is het belangrijkste."

Dinsdag echt genieten

"Dinsdag kan ik hopelijk écht genieten van de roze trui in een rit in lijn, want dat was moeilijk in een tijdrit", aldus de roze trui, die tenslotte zijn hele team nog wil bedanken. "Het was heel belangrijk om Davide Bramati in de auto te hebben, want hij kent elk detail van het parcours. Daarom wil ik graag de hele ploeg bedanken voor het geleverde werk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties