Sven Nys ziet beloftewereldkampioen veldrijden naar Marlux-Napoleon Games trekken

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
Sven Nys ziet beloftewereldkampioen veldrijden naar Marlux-Napoleon Games trekken

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het was al langer bekend dat teammanager Sven Nys één van zijn goudhaantjes bij Telenet-Fidea zou kwijtspelen, maar het is nu ook bekend naar waar Eli Iserbyt trekt. De wereldkampioen bij de beloften verhuist naar Marlux-Napoleon Games en tekende voor 5,5 jaar.

Teammanager Jurgen Mettepenningen was al weken bezig met deze opvallende transfer. "Eli is een toptalent, dat heeft hij al een paar winters bewezen", zegt de manager op de website van het team. "Ik ben ervan overtuigd dat hij de kwaliteiten heeft om een topper te worden."

"Zijn prestaties als eerstejaarsbelofte, dat deden alleen de grootste namen uit de sport hem voor. Eli is de man voor de toekomst", gaat Mettepenningen zijn lofzang verder. "Eli stond dus helemaal bovenaan ons wenslijstje." De jonge Iserbyt gaat vanaf 20 juni aan de slag bij zijn nieuwe team.

Piste van der Haar

"Het snel afsluiten van de piste Lars van der Haar en de aanwerving van ploegleider Danny De Bie en Eli’s oud-ploegmaats Jarne Driesen en Gianni Siebens in onze beloftekern kaderden daar ook reeds voor een stuk in. Eli zal meteen bij mensen terecht komen die hij persoonlijk kent en waarmee hij erg graag werkt", besluit Mettepenningen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties