Na zijn bergtrui in Romandië en vijfde plek in Noorwegen wil Lotto Soudal-renner opnieuw scoren

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Na zijn bergtrui in Romandië en vijfde plek in Noorwegen wil Lotto Soudal-renner opnieuw scoren

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Na zijn bergtrui in de Ronde van Romandië en zijn vijfde plek in de Ronde van Noorwegen, wil Sander Armée in de Ronde van Luxemburg opnieuw een goede prestatie neerzetten. Het is voor de Vlaams-Brabander de eerste keer dat hij aan de start komt in ons buurland.

"De Ronde van Romandië was heel goed voor het vertrouwen", opent Sander Armée. "In de eerste rit reed ik bijna de hele tijd solo voorop. Ik legde er de basis voor mijn bergtrui. Het toont aan dat elke poging iets kan opbrengen."

"In de Ronde van Noorwegen was de conditie nog steeds goed en daar ben ik voor een goed klassement gegaan. Bergop was ik daar echt één van de besten", zegt de Herentenaar, die voor het eerst aan de start komt in de Ronde van Luxemburg.

Zelfde profiel

"Wanneer ik het profiel van de ritten in Luxemburg bekijk, is het vergelijkbaar met Noorwegen. Daar werkten we ook vaak lokale rondjes af met een klimmetje. Het parcours spreekt me dus wel aan, met lastige finales waarin het voortdurend op en af gaat en waar er geen tijd is om te herstellen", besluit Armée.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties