Team Sky plukt talentvolle renner weg bij Etixx-Quick Step

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Team Sky plukt talentvolle renner weg bij Etixx-Quick Step

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij heel wat wielerploegen staan er nog enkele transfers te gebeuren. Team Sky heeft ondertussen nog een inkomende transfer gerealiseerd, eentje die voormalig wereldkampioen Michal Kwiatkowski vermoedelijk graag ziet komen.

De Pool mag namelijk zijn landgenoot Lukasz Wisniowski verwelkomen bij Team Sky. Wisniowski maakt de overstap van Etixx-Quick Step, waar hij al zijn hele profcarrière voor reed. Zelf is de Poolse renner tevreden met zijn nieuwe uitdaging.

Het wordt een geweldige ervaring om naast renners zoals Froome en Kwiatkowski te fietsen - Lukasz Wisniowski

"Ik ben blij dat ik naar Team Sky ga. Ik zal er deel uitmaken van het team voor de Belgische klassiekers en misschien voor de Grote Rondes", zegt de 24-jarige renner. "Het wordt voor mij een geweldige ervaring om naast renners zoals Chris Froome en Michal Kwiatkowski te fietsen."

En vooral het belang van die laatste renner lijkt groot te zijn. "Het is zalig om twee Poolse ploegmaats te hebben, met ook nog Michal Golas. Toen ik nog met Kwiatkowski samenreed bij Etixx, trainden we al samen. En sinds we in andere ploegen zaten, veranderde dat niet", besluit Wisniowski.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties