Vincenzo Nibali verwelkomt twee ervaren pionnen bij gloednieuwe Bahrain-Merida

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Vincenzo Nibali verwelkomt twee ervaren pionnen bij gloednieuwe Bahrain-Merida

Bahrain-Merida is volgend seizoen een gloednieuw team in de WorldTour. De ploeg uit het Midden-Oosten haalde eerder Vincenzo Nibali als kopman in huis, maar heeft zich nog gevoelig versterkt.

Bahrain-Merida heeft in een persbericht namelijk aangekondigd dat twee ervaren renners de selectie zullen versterken. Het gaat om Kanstantin Siutsou en Borut Bozic. De Wit-Rus Siutsou is momenteel nog een ploegmaat van Serge Pauwels, maar zal dus vertrekken bij Team Dimension Data.

Ervaring zat

De 34-jarige renner is gehaald om Nibali te helpen in het rondewerk. "Ik kan mijn ervaring gebruiken om Vincenzo te ondersteunen. Ik wil hem helpen om zijn doelen te verwezenlijken", laat Siutsou weten. Borut Bozic komt over van Cofidis en brengt dan weer een heel pak ervaring bij de nieuwe formatie.

Vincenzo Nibali, hier bij Astana, krijgt er twee ervaren ploegmaats bij

"Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen van start gaat", zegt de 36-jarige Sloveen. "Ik heb het nog altijd in mij om op een hoog niveau te koersen. Bovendien kan ik ook een belangrijke rol spelen in het begeleiden van de jonge renners", besluit Bozic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties