Trek-Segafredo gaat langer in zee met groene trui uit Vuelta

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Trek-Segafredo gaat langer in zee met groene trui uit Vuelta

Trek-Segafredo heeft al heel wat transfers afgerond en contractverlengingen bekendgemaakt. Maar de Amerikaanse formatie heeft nu ook een talentvolle Italiaan beloond voor zijn prima prestaties.

Trek-Segafredo heeft aangekondigd dat Fabio Felline zijn contract verlengd heeft tot eind 2017. De Italiaan staat bekend als een allrounder en pakte in de afgelopen Ronde van Spanje nog de groene puntentrui. Eerder dit jaar zag hij nog een deel van het voorjaar in rook opgaan na een zware smak in de Amstel Gold Race.

Prima vorm in najaar

"Ik ben heel blij dat ik bij Trek-Segafredo kan blijven", opent de Italiaan. "Ik had een vreemd seizoen met mijn val in de AGR, maar het team is me niet vergeten. Het doel van dit seizoen was om een stap vooruit te zetten als renner."

"Maar na mijn zware valpartij in april mocht ik twee maanden niet fietsen. Sinds de Ronde van Polen heb ik me in de helft van de WorldTour-koersen wel laten zien. Daar ben ik zeer blij om", aldus Felline. "Het was zeker geen compleet seizoen, maar ik wil zo blijven evolueren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties