POLL: Wij gaan op zoek naar de beste wielrenner van 2016

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 25 reacties
POLL: Wij gaan op zoek naar de beste wielrenner van 2016

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het wielerseizoen zit er (zo goed als) op en dus kunnen we op zoek naar de beste renner van het seizoen. En daarbij hebben wij uiteraard uw hulp nodig.

Peter Sagan heeft met enkele glansprestaties ons een heel seizoen lang verwend in zijn regenboogtrui. Groen en drie ritten in de Tour, winst in Gent-Wevelgem en de Ronde van Vlaanderen, ritzeges in de Ronde van Californië en de Ronde van Zwitserland, ... Zondag kroonde hij zich zowaar voor een tweede keer tot wereldkampioen.

Maar de concurrentie is niet min. Chris Froome pakte zijn derde eindzege in de Tour de France en werd later ook nog verdienstelijk tweede in de Vuelta. En wat dan met Greg Van Avermaet? De BMC-renner won de Omloop Het Nieuwsblad, Tirreno-Adriatico en de GP van Montréal.

Vond u Peter Sagan de beste renner van 2016?

Bovendien werd Greg in Rio olympisch kampioen en was hij ook in de Tour ijzersterk. Dat bewees hij met ritwinst en de gele leiderstrui. Er zijn natuurlijk ook nog de sprinters. André Greipel pakte zoals gewoonlijk weer heel wat ritten in Grote Rondes, Marcel Kittel toonde dan weer dat hij helemaal de oude is.

Uw stem

Genoeg kandidaten voor onze renner van het jaar, maar u hebt natuurlijk een belangrijk aandeel in die stemming. Wij kozen de tien genomineerden, u hoeft enkel maar uw stem uit te brengen. Stemmen kan tot 20 oktober 17 uur.

Wie is voor u de beste renner van het seizoen 2016?

0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
0%
100%
0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties