Stijn Devolder in gesprek met nieuwe ploeg: "Ik weet dat ik nog niet versleten ben"

Redactie
| 1 reacties
Stijn Devolder in gesprek met nieuwe ploeg: "Ik weet dat ik nog niet versleten ben"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Trek-Segafredo wil het aflopende contract van de ervaren Stijn Devolder niet meer verlengen en dus zit de renner momenteel zonder ploeg voor 2017. Maar Devolder geeft toe dat er gesprekken met een andere ploeg aan de gang zijn.

Geen nieuw contract dus bij het team van ploegmanager Luca Guercilena. "Ofwel heb ik een nieuw contract, ofwel begin ik aan een nieuw leven", opent Devolder in HNB. "Ik heb altijd mijn taken uitgevoerd: Fabian Cancellara zo goed mogelijk begeleid. Ik was in zijn koersen in de finale toch telkens de laatste man van mijn ploeg."

Toch nog akkoord?

"Denk maar aan de Ronde van Vlaanderen en de E3 Prijs. Ik hield geen gram energie over om zelf nog een prijsje te rijden", zegt de West-Vlaming, die nog steeds op een nieuwe verbintentis hoopt. "Misschien komen we toch alsnog tot een akkoord met Trek-Segafredo. En anders gaan we als vrienden uit elkaar."

Maar er is alvast interesse voor Volderke. "Maandagavond kreeg ik een telefoontje van een geïnteresseerde ploeg. Ik ga niet zeggen welke. Ik kom liever snel tot een akkoord. Ik weet dat ik nog niet versleten ben en heb nog een seizoen in de benen. Ik hoop dat ik een akkoord bereik tegen begin november, want ik ben nog niet klaar met dit vak", besluit Devolder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties