Wanty-Groupe Gobert werkt aan de toekomst en bindt twee renners langer aan het team

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Wanty-Groupe Gobert werkt aan de toekomst en bindt twee renners langer aan het team

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wanty-Groupe Gobert blijft maar werken aan de toekomst. De ploeg zag eerder al Enrico Gasparotto vertrekken, maar twee renners blijven langer aan boord bij de ProContinentale ploeg.

Frederik Veuchelen en Marco Minnaard hebben hun contract bij Wanty-Groupe Gobert verlengd. Voor Veuchelen is het zijn 14e jaar in het profpeloton. "Mijn rol voor volgend jaar blijft dezelfde als die van dit jaar: een ploegmaat zijn die anderen kan motiveren. Ik wil er staan als ik er moet staan", aldus Veuchelen.

38 jaar oud ondertussen

De renner afkomstig uit Werchter is ondertussen 38 jaar oud. "Als ik de motivatie nog heb, mij goed kan blijven verzorgen en het niveau nog aankan, waarom zou ik dan stoppen", vraagt Veuchelen zich af. En ook de Nederlander Marco Minnaard rijdt in 2017 voor de Belgische ploeg.

"Ik ben trots om in 2017 weer voor Wanty-Groupe Gobert uit te komen en blij met het vertrouwen van de ploeg", aldus Minnaard. "Komend seizoen hoop ik natuurlijk nog te groeien en een hoger niveau te halen. Ook hoop ik weer van waarde te zijn in de belangrijke wedstrijden zoals de Ardense klassiekers en de meerdaagse rittenkoersen in de WT."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties