Nieuwe wielerformatie herenigt de Nibali-broers: "Samen koersen met mijn broer wordt emotioneel"

Koen Frans
Koen Frans
| 0 reacties
Nieuwe wielerformatie herenigt de Nibali-broers: "Samen koersen met mijn broer wordt emotioneel"
Foto: © photonews

Wielerploeg Bahrain Merida Cycling heeft Antonio Nibali aan de selectie toegevoegd. De 24-jarige broer van ex-Tourwinnaar Vincenzo Nibali is geen hoogvlieger, maar is blij dat hij met zijn oudere broer kan samen koersen.

Antonio Nibali kijkt in ieder geval uit naar de samenwerking bij Bahrain Merida. "Ik ben ontzettend blij dat ik van dit nieuwe project deel ga uitmaken, met kampioenen zoals mijn broer en vele anderen. Samen koersen met mijn broer gaat een erg emotionele ervaring zijn. Vincenzo is ook erg blij voor me. Hij gaf me nog geen advies, maar ik weet zeker dat hij dat snel zal doen", zegt de jongste Nibali.

"Ik kan niet wachten om alle ploeggenoten te leren kennen. Ik ken al een paar nieuwe ploegmaats zoals Valerio Agnoli, Enrico Gasparotto en Giovanni Visconti. Maar ik ben echt verheugd om met Purito Rodríguez te gaan koersen, hij is echt een legende. Komend seizoen ga ik in een dienende rol rijden voor mijn ploeggenoten en de kopmannen en daarnaast wil ik ervaring op doen in de WorldTour", aldus een dolgelukkige Antonio Nibali.

ngrijk dat het team en mijn broer trots op me zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties