Mark Cavendish deelt alvast een waarschuwing uit aan collega Iljo Keisse

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Mark Cavendish deelt alvast een waarschuwing uit aan collega Iljo Keisse

Voor heel wat wielrenners is het tijd voor wat welverdiende rust, maar dat geldt alvast niet voor Mark Cavendish. Samen met Bradley Wiggins rijdt hij nog enkele zesdaagses op de baan.

Voor Cavendish was het een geslaagd jaar met onder meer 4 ritzeges in de Tour de France. Ook in Abu Dhabi mocht hij nog twee keer juichen. "10 stuks op 71 koersdagen, ik vind dat geen slecht gemiddelde met daarbovenop een olympisch zilveren medaille en nog zo'n plak op het WK", laat Cav weten.

Cavendish rijdt aan de zijde van Wiggins

The Manx Express ziet zichzelf en zijn ploegmaat Bradley Wiggins als één van de favorieten in Londen. Bovendien rijdt hij volgende maand ook in Gent. "Ik kijk ernaar uit. Dit is de zwaarste zesdaagse van allemaal. Ik startte er ooit al eens met Brad, maar nu is het anders", aldus de Brit in HNB.

"Geef toe, ik denk dat Bradley en ik als wereldkampioenen ploegkoers dit keer zoiets zijn als Sercu en Merckx vroeger. Ik heb Keisse al verwittigd. Het wordt een strijd op het scherp van de snee. Deze zesdaagse moeten we winnen. Ik zit er nu al naar uit te kijken", besluit Cavendish.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties