Marc Sergeant komt met aangrijpend verhaal over Stig Broeckx: "Het zijn kleine signalen van beterschap"

Redactie
| 42 reacties
Marc Sergeant komt met aangrijpend verhaal over Stig Broeckx: "Het zijn kleine signalen van beterschap"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het is al een tijdje windstil over de onfortuinlijke Stig Broeckx. De Lotto Soudal-renner tracht aan zijn herstel te werken in het revalidatiecentrum in Overpelt.

Broeckx kwam eind mei zwaar ten val in de Ronde van België. Het was meteen duidelijk dat de situatie ernstig was bij de renner van Lotto Soudal. Broeckx zit nu al enkele weken in het revalidatiecentrum van Overpelt en daar is Marc Sergeant hem eind vorige maand gaan bezoeken.

"Ik zag Stig op 29 september in het revalidatiecentrum in Overpelt", doet Marc Sergeant zijn verhaal in Het Nieuwsblad. "Het was de verjaardag van zijn vriendin Tilly. Ineens zei Tilly: Stig, toon eens wat je kunt. Hij knipperde met zijn ogen en stak zijn rechterduim moeizaam omhoog. En daarna probeerde hij zo hard mogelijk in mijn arm te knijpen."

Fight for Stig

Maar ook Sergeant weet niet waar dit zal eindigen. "Het zijn kleine signalen van beterschap, maar heel betekenisvolle signalen. Waar het eindigt, weet niemand, maar laat ons hopen dat Stig nog veel beter mag worden. Het is de moeite om zijn familie en vriendin te blijven steunen. Fight for Stig", besluit de ploegmanager van Lotto Soudal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties