Jasper Stuyven mikt hoger dan Kuurne-Brussel-Kuurne: "Het kan niet de bedoeling zijn dat ze me weer een luitenant noemen"

Redactie
| 0 reacties
Jasper Stuyven mikt hoger dan Kuurne-Brussel-Kuurne: "Het kan niet de bedoeling zijn dat ze me weer een luitenant noemen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Met zijn zege in Kuurne-Brussel-Kuurne voerde Jasper Stuyven vorig voorjaar een bravourestukje op. Dit seizoen mikt onze landgenoot bij Trek-Segafredo op méér.

De Amerikaanse formatie verloor met het afscheid van Fabian Cancellara een cruciale pion, maar haalde met John Degenkolb wel een kanjer in huis. En ook Stuyven staat weer een trapje hoger op de ladder.

"Ik heb zelf gevraagd voor die rol. Het zou raar zijn moest ik nu zeggen dat die mij afschrikt", vertelt Stuyven in Het Laatste Nieuws. "Ik kijk ernaar uit. Als ze over mij nu nog het woord luitenant in de mond nemen, zit ik in dezelfde situatie als onder Fabian. Dat kan niet de bedoeling zijn."

Duo met Degenkolb

Stuyven wil richting de lente een sterk duo vormen met Degenkolb. "Het zal belangrijk zijn goed te praten. Dat hij zegt afhankelijk van de situatie: ik voel me goed, we trekken mijn kaart, of omgekeerd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties