Quick-Step Floors rekent zowel in de Omloop als in Kuurne op Tom Boonen: "Ik kan niet meer wachten"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 5 reacties
Quick-Step Floors rekent zowel in de Omloop als in Kuurne op Tom Boonen: "Ik kan niet meer wachten"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Quick-Step Floors heeft zijn selecties bekendgemaakt voor de eerste twee klassiekers van het seizoen. Zowel zaterdag als zondag zal er een sterke ploeg van 8 renners voor de dag komen, mét meerdere kopmannen.

De selectie voor beide wedstrijden is nagenoeg dezelfde. In Kuurne worden enkel Iljo Keisse en Niki Terpstra vervangen door Tim Declercq en Dries Devenyns. Met Tom Boonen, Philippe Gilbert en Zdenek Stybar zijn er genoeg (schaduw-)kopmannen. Tom Boonen kijkt er alvast naar uit.

"Ik ben blij dat ik mijn eerste keer dit jaar in België zal koersen. De Omloop is altijd een speciale wedstrijd, een belangrijk moment in Vlaanderen", aldus de ervaren Boonen. "De eerste koers, de eerste keer dat mensen naar buiten komen om te kijken, de eerste keer in België en de eerste keer op kasseien. Ik kan niet meer wachten!"

Selectie voor de Omloop: Tom Boonen, Philippe Gilbert, Iljo Keisse, Yves Lampaert, Zdenek Stybar, Niki Terpstra, Matteo Trentin en Julien Vermote

Selectie voor K-B-K: Tom Boonen, Tim Declercq, Dries Devenyns, Philippe Gilbert, Yves Lampaert, Zdenek Stybar, Matteo Trentin en Julien Vermote

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties