Vanmarcke over de Omloop en de favorieten: "Sagan kan toch niet elke koers belachelijk sterk zijn?"

Redactie
| 7 reacties
Vanmarcke over de Omloop en de favorieten: "Sagan kan toch niet elke koers belachelijk sterk zijn?"

Sep Vanmarcke is één van de favorieten voor winst in de Omloop Het Nieuwsblad, een koers die hij nota bene al eens op zijn palmares schreef. De West-Vlaming kijkt uit naar het openingsweekend en hoopt er nog eens te winnen.

"Ik rijd wel graag in slecht weer", opent Sep Vanmarcke. "ik word daar niet beter van, maar ik word er ook niet snel slecht van. Ik reed dit seizoen nog maar twee wedstrijden. Ik zag daar een sterke Tiesj Benoot en Jasper Stuyven. Over de andere renners kan ik niet oordelen, want die zag ik nog niet aan het werk."

Vanmarcke is de kasseien en hellingen van de Omloop reeds gaan verkennen. "De verkenning was wel leerrijk. De Haaghoek ligt er slecht bij. De Eikenberg is nu een Formule 1-parcours geworden, voor de rest is alles wel hetzelfde gebleven", zegt onze landgenoot in HLN.

Peter Sagan

Peter Sagan blijft één van de favorieten voor het Vlaamse werk. "Hij mag dan wel een heel sterke renner zijn, maar Sagan kan toch niet elke koers belachelijk sterk zijn? Ik ben er zeker van dat ik in dit nieuwe team een betere ondersteuning kan krijgen. Net daardoor kan ik zo een pak frisser naar de finish rijden. Misschien lukt het me zo om nog eens om te winnen", besluit Vanmarcke.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties