De Cauwer weerlegt kritiek van Boonen: "Is Boonen dan het WK vergeten?

Redactie
| 16 reacties
De Cauwer weerlegt kritiek van Boonen: "Is Boonen dan het WK vergeten?

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Peter Sagan is de topfavoriet voor de klassiekers die eraan komen in het voorjaar. Te beginnen vanaf zaterdag met Milaan-Sanremo. Maar als er dan toch één nadeel is bij Sagan, dan is het zijn ploeg wel.

BORA-hansgrohe is een relatief kleine ploeg met één superster die boven iedereen uitsteekt: Peter Sagan. Velen zien Sagan als de grote favoriet in het voorjaar, maar de criticasters zien één groot nadeel: zijn ploegmaats die hem niet of nauwelijks kunnen bijstaan in de finale van een wedstrijd.

Tom Boonen liet zich nog recent ontvallen dat het moeilijk zal worden voor Sagan om een grote klassieker te winnen. Daar is analist José De Cauwer het alvast niet mee eens. "Tom zegt dat iedereen tegen Sagan zal rijden. Ik geloof dat niet", aldus De Cauwer in Het Nieuwsblad.

Sagan geïsoleerd

"Is Boonen dan het WK vergeten? Daar was Sagan ook quasi geïsoleerd en was Boonen veel beter omringd. En op het EK was zijn nummer nog straffer. De favorieten rijden niet tegen hem, integendeel. Op het einde is het e lk voor zijn schelle", besluit De Cauwer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties