Dirk Demol eist uitleg van zijn renners na matige prestatie: "Het was barslecht"

Redactie
| 2 reacties
Dirk Demol eist uitleg van zijn renners na matige prestatie: "Het was barslecht"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij Trek-Segafredo was Edward Theuns de beste renner in Dwars door Vlaanderen op een 31e plaats, op bijna twee minuten van winnaar Yves Lampaert. Ploegleider Dirk Demol was absoluut niet tevreden achteraf.

Demol was wel een tijdje uit de koers verdwenen door de zware smak van Kiel Reijnen, die er al bij al goed vanaf kwam. "Ik heb een hele tijd doorgebracht bij Kiel Reijnen, die zwaar ten val was gekomen", opent Demol. "Toen ik wist dat hij in goede handen was en dat hij ging afgevoerd worden naar het ziekenhuis van Oudenaarde, ben ik terug in de wedstrijd gekomen."

'Collectief de dans gemist'

"Daarin was inmiddels heel wat gebeurd. Wijzelf hadden blijkbaar collectief de dans gemist. Ik wil eerst eens met de renners praten om te horen wat er allemaal fout is gelopen. Daarna wil ik dit wat laten bezinken", klinkt het in HLN.

Morgen staat er alweer een nieuwe WorldTour-wedstrijd op het programma met de E3 Prijs. "Vrijdag is er alweer een andere koers met de E3 Harelbeke. Of ik daarin revanche eis? Ik wil eerst mijn renners hun uitleg horen, dan pas vel ik een echt oordeel", besluit Demol.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties