"Yves Lampaert en ik hebben de traditie om één keer per winter eens volledig los te gaan op een echt boerenbal"

Redactie
| 2 reacties
"Yves Lampaert en ik hebben de traditie om één keer per winter eens volledig los te gaan op een echt boerenbal"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Profrenners moeten tijdens het seizoen constant op hun voeding en gewicht letten. Maar na het seizoen is het ook soms eens tijd om helemaal los te gaan. Vraag dat maar aan Tim Declercq van Quick-Step Floors.

28 jaar is hij ondertussen, maar een stapje in de wereld zetten na het seizoen moet af en toe kunnen voor Declercq. "Vroeger ging ik na het seizoen altijd naar de Overpoort in Gent. Maar de laatste keer dat ik daar kwam, voelde ik mij daar toch net iets te oud", opent de West-Vlaming in HNB.

En dus is er sinds enkele jaren een nieuwe traditie met zijn goede vriend en winnaar van Dwars door Vlaanderen Yves Lampaert. "Maar sinds enkele jaren hebben ik en Yves de traditie om één keer per winter eens volledig los te gaan op een echt boerenbal. Meer bepaald op de Wit'n Nacht in Gits."

Bier in plastieken bekers

"Dat is een ouderwetse tentfuif die traditioneel net na het wielerseizoen valt. Dan kunnen we ervan genieten om te gaan springen en jumpen op alle schlagers met een beat. Alleen spijtig dat het bier daar in plastieken bekers getapt wordt", baalt Declercq.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties