Mooi volk aan de start van de Driedaagse De Panne-Koksijde

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 4 reacties
Mooi volk aan de start van de Driedaagse De Panne-Koksijde
Foto: © photonews

Dinsdag staat de Driedaagse De Panne-Koksijde op het programma. Voor sommige renners, waaronder Philippe Gilbert en Alexander Kristoff, wordt het hun laatste voorbereiding op de Ronde van Vlaanderen.

In de eerste etappe rijden de renners van De Panne naar Zottegem. De Muur van Geraardsbergen en de Berendries zijn twee van de hindernissen in de eerste rit. Op de tweede dag rijden de renners terug in de omgekeerde richting naar De Panne. Dan wordt onder meer de Kemmelberg, de scherprechter van Gent-Wevelgem, aangedaan.

De derde en tevens laatste dag bestaat uit twee delen. In de ochtendrit mogen de sprinters een laatste keer hun kans gaan, in de namiddag mogen de de tijdrijders hun benen eens uittesten.

Mooie namen

In De Panne staat er een mooi deelnemersveld aan de start. Onder meer Philippe Gilbert en Alexander Kristoff bereiden er zich voor op 'Vlaanderens Mooiste'. Ook toppers als Marcel Kittel, Mathew Hayman, Tony Gallopin, Jens Debusschere, Edward Theuns en Sylvain Chavanel zijn te zien in de Driedaagse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties