Bewogen eerste seizoen voor Nick Nuyens: "Dit is niet leuk, dat geef ik zeker toe"

Redactie
| 8 reacties
Bewogen eerste seizoen voor Nick Nuyens: "Dit is niet leuk, dat geef ik zeker toe"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor Snyper Cycling Team is het huidige seizoen absoluut nog geen voltreffer geweest. De nieuwe ploeg van Nick Nuyens was nergens te bekennen in het voorjaar, geen gemakkelijke situatie voor de teammanager.

Spijt heeft Nuyens alvast niet van zijn beslissing om met de ploeg te starten. "Neen. Ik had mij de start anders voorgesteld, dat wel", opent Nuyens in De Zondag. "En ik weet ook niet hoe dat allemaal komt. Maar als ik mij zomaar zou neerleggen bij een tegenslag, dan had ik de Ronde nooit gewonnen. Je moet ons ook wat tijd gunnen."

"We zijn pas dit jaar van start gegaan. We weten wat het doel is: een referentieploeg worden op procontinentaal niveau. Dat blijft het doel op termijn. Onze contracten lopen minstens drie jaar. Misschien halen we dat iets later dan verwacht, misschien ook niet. In sport kan alles snel veranderen. Maar wat je passie is, geef je niet snel op."

"Ik ben niet iemand die in een hoekje gaat wenen als hij kritiek krijgt"

Knaagt de kritiek aan de ex-winnaar van de Ronde van Vlaanderen? "Ik ben niet iemand die in een hoekje gaat wenen als hij kritiek krijgt. Ik probeer een oplossing te zoeken. En ik probeer het positieve te zien in wat nu gebeurt. Dat er veel over ons geschreven wordt, betekent dat ons project iets losmaakt. Maar oké, dit is niet leuk, dat geef ik zeker toe", bekent Nuyens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties