Wanty-Groupe Gobert wil zich laten zien in Ronde van België: "Maar voorbereiding niet zonder horten of stoten verlopen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Wanty-Groupe Gobert wil zich laten zien in Ronde van België: "Maar voorbereiding niet zonder horten of stoten verlopen"
Foto: © photonews

Woensdag begint de Baloise Belgium Tour, een koers waar de renners van Wanty-Groupe Gobert zich graag willen tonen. Ploegleider Hilaire Van der Schueren blikt vooruit op de Ronde van België.

"Onze voorbereiding op de Ronde van België is niet zonder horten of stoten verlopen", opent Van der Schueren. "Enkele renners hebben nauwelijks kilometers in de benen. Guillaume Van Keirsbulck en Dion Smith komen terug van hoogtestage en zij hebben net als Pieter Vanspeybrouck een lange periode zonder competitie achter de rug."

De ploeg heeft twee speerpunten voor een ritzege. "Danilo Napolitano en Kenny Dehaes moeten voor de overwinning sprinten. Hopelijk komt het er uit deze week bij Kenny. In Duinkerke was er al verbetering te merken. Hij heeft zeer goed gewerkt de laatste week en kan hopelijk in de spurt de vruchten plukken."

"Danilo Napolitano en Kenny Dehaes moeten voor de overwinning sprinten"

Maar de echte doelen komen later pas. "Deze ploeg komt dus in een eerste stadium richting Dauphiné en Ronde van Luxemburg, waar we meer focussen op een goed resultaat. Maar ook in België willen we ons laten zien. Misschien kunnen we op het einde van de week de vruchten van de hoogtestage van Smith en Van Keirsbulck al plukken."

De selectie van Wanty-Groupe Gobert: Simone Antonini, Frederik Backaert, Kenny Dehaes, Wesley Kreder, Danilo Napolitano, Dion Smith, Guillaume Van Keirsbulck en Pieter Vanspeybrouck

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties