Roze trui of niet: "Pannenkoeken en chocoladecake? Ik voel mij daar goed bij"

Redactie
| 1 reacties
Roze trui of niet: "Pannenkoeken en chocoladecake? Ik voel mij daar goed bij"
Foto: © Photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Roze trui Tom Dumoulin oogde heel relaxed toen hij tijdens de rustdag de pers te woord stond. De kopman van Team Sunweb is klaar voor de slotweek, al zal hij door zijn nieuwe status zijn gewoontes niet aanpassen.

"In zo'n grote ronde is rust belangrijk. Na de hoogtestage van drie weken had ik gerust een aantal verkenningen kunnen doen", aldus Tom Dumoulin. "Maar ik prefereer familietijd en mij in alle rust opladen boven mij druk te maken in verkenningen. Aanvallen zullen Quintana en Nibali sowieso doen. Ofwel wordt het heel lastig. Ofwel wordt het héél héél lastig."

Maar bij Team Sunweb willen ze alle druk weghouden van de Nederlander. Maandagavond was er volgens Het Nieuwsblad nog een barbeque in de tuin van het hotel. Dumoulin zelf paste zijn gewoontes alvast niet aan.

Dessertjes

Zo at hij zondag nog chocoladecake als dessert en was het maandagavond tijd voor pannenkoeken. "Dat moet kunnen. Zulke dingen maken het aangenaam om de juiste focus te behouden. Ik voel mij daar goed bij. Dus zie ik niet in waarom ik dat zou wijzigen nu ik in het roze rijd", aldus Dumoulin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties