"Patrick Lefevere zei tegen mij: 'Over een paar jaar is het hier aan u'"

Redactie
| 17 reacties
"Patrick Lefevere zei tegen mij: 'Over een paar jaar is het hier aan u'"
Foto: © photonews

Voor de jonge Laurens De Plus zit zijn allereerste Gronde Ronde er nu helemaal op. De Plus werd knap 24e in het algemene klassement en eindigde 5e in de jongerenstand. De Giro was dus een succes.

Al kende de Ronde van Italië bijna nog een pijnlijke ontknoping. "Ik ben zaterdagnacht echt ziek geworden, begon wat koorts te maken. ­Gelukkig was het 's ochtends al wat beter, anders had ik de tijdrit zelfs niet mogen starten", doet De Plus zijn verhaal in Het Nieuwsblad.

Geen avondje uit

Het feestje zal de Oost-Vlaming dus ook aan zich voorbij laten gaan. "Maar ik heb wel antibiotica genomen, dus het avondje stappen zal niet voor mij zijn. Jammer, ik had er echt naar uit gekeken", zegt De Plus, die erg tevreden is over zijn eerste Giro.

"Ik vind dat ik goed heb gereden. En dan mag dat ook gezegd worden, toch? Na de tijdrit heeft Patrick Lefevere mij gefeliciteerd. Hij zei: 'Over een paar jaar is het hier aan u'. We gaan straks met de groep eten. Daar ga ik wel sowieso mee naar toe. Ik ben benieuwd naar Patrick zijn speech. Het zal er niet naast zijn, denk ik", besluit De Plus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties