Pechvogel Niki Terpstra kent het verdict na nieuwe zware valpartij

Redactie
| 7 reacties
Pechvogel Niki Terpstra kent het verdict na nieuwe zware valpartij

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De comeback van de Nederlander Niki Terpstra in het peloton was er slechts eentje van korte duur. Terpstra kwam in de vierde etappe van de Ronde van België stevig ten val en moest naar het ziekenhuis voor verdere onderzoeken.

Terpstra maakte in de Baloise Belgium Tour zijn comeback nadat hij meerdere weken out was na een valpartij in Parijs-Roubaix. Daar brak het stuur van zijn fiets af op een kasseistrook, waardoor de renner van Quick-Step Floors ernstig ten val kwam.

Terpstra bleef last hebben en maakte pas in de Ronde van België zijn wederoptreden in competitie. Maar door een nieuwe valpartij - Terpstra raakte het achterwiel van de Fransman Adrien Petit - kwam de Nederlander in de Ardennenrit van zaterdag zwaar ten val.

Lichte hersenschudding

"Niki wist niet meer goed wat en hoe", liet ploegleider Wilfried Peeters weten. Terpstra werd naar het ziekenhuis gebracht en daar werd volgens HLN een lichte hersenschudding en een gekneusde schouder en heup vastgesteld. Hij zal het de komende dagen rustig aan moeten doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties