Collega-veldrijder legt de lat hoog: "Van Aert kan de tijdrit op het BK winnen"

Redactie
| 9 reacties
Collega-veldrijder legt de lat hoog: "Van Aert kan de tijdrit op het BK winnen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout Van Aert wordt donderdag gezien als als één van de favorieten op het Belgisch kampioenschap tijdrijden. Al is de concurrentie enorm groot met onder meer Victor Campenaerts en Yves Lampaert.

Crosser Michael Vanthourenhout ziet Van Aert mogelijk zelfs Belgisch kampioen worden. "Ik zie hem de tijdrit wel winnen", verrast Vanthourenhout bij Sporza. "Het zal natuurlijk spannend worden tegen Campenaerts. Maar ik denk dat Wout in topvorm is en dan kan hij winnen."

'Tony Martin geklopt'

"Dat zou straf zijn, maar vorig jaar heeft hij Tony Martin al geklopt in een tijdrit. Dan kun je donderdag ook meedoen", vervolgt de crosser van Marlux-Napoleon Games. In de wegrit zal het volgens Vanthourenhout iets moeilijker gaan. "Met zijn huidige ploeg zal die tijdrit hem net iets beter afgaan."

"Zijn ploeg is toch net iets minder en dat zullen de grote blokken zoals Lotto Soudal en Quick-Step uitspelen. Dan kan Wout gevangen zitten. Maar wie weet wordt hij donderdag én zondag Belgisch kampioen", ziet Vanthourenhout het grootst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties