'Thuisrijder' Kris Boeckmans ziet deze opvallende naam als topfavoriet voor het BK in Antwerpen

Redactie
| 8 reacties
'Thuisrijder' Kris Boeckmans ziet deze opvallende naam als topfavoriet voor het BK in Antwerpen

Kris Boeckmans is één van de vele troeven die Lotto Soudal zondag kan uitspelen op het BK in Antwerpen. De snelle man is zelf uit het Antwerpse afkomstig en kent het parcours dan ook goed. Hij ziet zelf een verrassende naam zegevieren zondag.

Velen spraken al over een kermiskoers waar mogelijk een kleinere naam kan zegevieren. "Iedereen die start, kan hier winnen", opent Boeckmans. "De spurters zullen moeten meeschuiven met de juiste pionnen. En dan heb ik het over renners als Debusschere, De Buyst, Dupont, Dehaes, maar ook mezelf."

Boeckmans verwacht ook de echte grote namen. "Van Avermaet en Gilbert gaan, puur door het aantal kilometers, altijd meedoen. Van Aert rijdt goed over de kasseien en zo kan je namen blijven opnoemen."

Oliver Naesen

Toch spreekt de sprinter over een 'verrassende' naam die zondag Belgisch kampioen kan worden. "Dan zeg ik Oliver Naesen", is Boeckmans duidelijk in Het Nieuwsblad. "Geen topspurter, maar wel een sterke renner die na 238 kilometer in een kleinere groep heel snel is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties