'Mister Paris-Roubaix' Roger De Vlaeminck doet wel érg straffe uitspraak over Wout Van Aert

Redactie
| 35 reacties
'Mister Paris-Roubaix' Roger De Vlaeminck doet wel érg straffe uitspraak over Wout Van Aert

Roger De Vlaeminck heeft het wel voor Wout Van Aert. En de 69-jarige ex-renner is nooit verlegen voor een straffe uitspraak meer of minder. Ook nu niet.

Van Aert bewees de afgelopen weken dat hij ook op de weg zijn mannetje staat. Roger De Vlaeminck voorspelt dan ook een grote toekomst. "Hij moet het nog allemaal bewijzen, hé", opent De Vlaeminck in HLN. "Ik kan verkeerd zijn. Maar ik denk het niet."

"Binnen dit en drie jaar wint Wout Parijs-Roubaix"

"Ik hou ook van Van der Poel. 't Zijn twee 'kastaars'. Let op: binnen dit en drie jaar wint Wout Parijs-Roubaix. Mathieu kan dat ook", aldus De Vlaeminck. Een droom voor de wereldkampioen in het veld. "Parijs-Roubaix is mijn droomkoers, de mooiste wedstrijd die er is. Dus help ik het mee hopen", zegt Van Aert.

"In races als de Schaal Sels of Dwars door het Hageland kan ik wedijveren met jongens als Terpstra. Dat moet op termijn ook op een hoger niveau kunnen", klinkt het. "Parijs-Roubaix is voor jou weggelegd, Wout", pikt De Vlaeminck daarop in. "Die koers ga je het makkelijkst winnen van allemaal. De Ronde van Vlaanderen is een ander verhaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties