Outsider Oliver Naesen ziet deze verrassende naam zegevieren op het BK

Redactie
| 4 reacties
Outsider Oliver Naesen ziet deze verrassende naam zegevieren op het BK

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Oliver Naesen wordt tot één van de favorieten gerekend om komende zondag in Antwerpen Belgisch kampioen te worden. Toch legt hij de druk bij de anderen.

De renner van AG2R-La Mondiale wil voor de overwinning gaan. "Toch start ik zondag met minder stress dan bijvoorbeeld de renners van Lotto-Soudal of Quick-Step Floors. Zij zijn met meer en voor hen moet het", klinkt het bij Sporza.

'Veel ambitie'

"Ik heb natuurlijk ook superveel ambitie, maar het is anders. Ik kan de koers niet in een bepaalde plooi leggen en ik moet die paar cartouches die ik heb op de goede momenten afschieten. De afstand zal ook doorwegen en de kasseien kunnen een rol spelen. Er is in België niet echt een topsprinter meer met een grote ploeg. Dat is ook in mijn voordeel."

"De koers kan alle kanten uitgaan. Ik denk dat alle ploegen baat hebben bij een zware wedstrijd en niet voor een afgesproken massasprint zullen gaan", vervolgt Naesen, die het niet te ver in de familie zoekt als het over een potentiële winnaar gaat. "Wie wint? Ik denk Lawrence Naesen. Waarom ook niet?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties