Wout Van Aert vanavond in de zetel voor... 'Thuis': "Zo ontspannend, je hoeft er zelfs niet bij na te denken"

Redactie
| 3 reacties
Wout Van Aert vanavond in de zetel voor... 'Thuis': "Zo ontspannend, je hoeft er zelfs niet bij na te denken"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout Van Aert mag dan wel aan de belangrijkste week van zijn zomerperiode op de weg bezig zijn, toch is er ook nog tijd voor andere dingen. De wereldkampioen in het veld zal vanavond aandachtig naar... de seizoensfinale van 'Thuis' kijken.

Wout Van Aert is fan geworden sinds hij met vriendin Sarah samen is. "Vroeger volgde ik het eerder sporadisch, maar sinds ik met Sarah samen ben - al vijf jaar - kijk ik élke avond", legt Wout Van Aert uit. "Het is zo ontspannend, je hoeft er niet hard bij na te denken. Ik kan zelfs genieten van de voorspelbaarheid."

"Het is echt spannend momenteel. Je voelt dat ze de spanning de laatste weken enorm aan het opbouwen zijn, met eindelijk een ontknoping nu. De seizoensfinale is de leukste aflevering", vervolgt de wereldkampioen veldrijden in HLN.

Snel de zetel in

Het wordt dus vanavond snel eten en in de zetel plaatsnemen. "We gaan proberen om zo snel mogelijk klaar te zijn met het avondeten en de afwas nadien, zodat we ons tegen 20 uur in de zetel kunnen installeren", aldus Van Aert. "We zijn superbenieuwd!"

Ontspannen mag dus ook af en toe bij ten huize Van Aert
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties