Belg van Trek-Segafredo vertrekt wellicht: "Bij een ander team meer kansen om me te tonen"

Redactie
| 2 reacties
Belg van Trek-Segafredo vertrekt wellicht: "Bij een ander team meer kansen om me te tonen"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Hij is er in tegenstelling tot de Ronde van Frankrijk van 2016 deze keer niét bij na enkele moeilijke weken in mei en juni. Maar onze landgenoot Edward Theuns mikt vol op de Vuelta en zal naar volgend seizoen toe wellicht andere oorden opzoeken.

Geen Tour de France dus, maar zo goed als zeker de Ronde van Spanje voor Edward Theuns. En daar zal hij met ambitie aan de start verschijnen. "Daar zou ik graag willen meedoen voor ritwinst", opent Theuns bij Sporza. "En als ik mezelf daar kan bewijzen maak ik misschien wel een kans op een WK-selectie."

Wat de toekomst betreft, is er veel interesse van andere teams. "Er is interesse van andere ploegen en bij die gesprekken had ik de indruk dat zij me er echt graag bij willen. Dat gevoel miste ik een beetje bij mijn onderhandelingen met Trek", bekent de Oost-Vlaming.

"Ik weet dat ik bij Trek niet kan tippen aan Degenkolb of Stuyven"

"Misschien krijg ik bij een ander team ook meer kansen om mezelf te tonen in de voorjaarsklassiekers. Ik zou graag eens weten hoe ik het er vanaf breng als ik volop mijn kans mag gaan, want ik weet dat ik bij Trek niet kan tippen aan Degenkolb of Stuyven", besluit Theuns

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties