Na Ilnur Zakarin blijft ook winnaar Ronde van Zwitserland langer bij Katusha-Alpecin

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Na Ilnur Zakarin blijft ook winnaar Ronde van Zwitserland langer bij Katusha-Alpecin

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Katusha-Alpecin heeft na de contractverlenging van Ilnur Zakarin nog één van de grote namen langer aan de ploeg gebonden. De Sloveen Simon Spilak blijft tot eind 2019 bij de ploeg van onder meer Alexander Kristoff en Tony Martin.

"Ik ben heel blij dat ik mijn contract bij Katusha-Alpecin kan vernieuwen", liet Spilak weten in een eerste reactie. "Ik voel me hier enorm goed en ik ben blij met de manier van werken van de ploeg. We zijn één grote familie hier. Ik kijk al uit naar de volgende twee jaren en de doelen die we samen kunnen verwezenlijken."

Ook teammanager José Azevedo is in de wolken met de contractverlenging. "Als je naar het palmares van Simon kijkt, dan behoort hij zeker tot de beste renners ter wereld voor rittenwedstrijden van een week", klinkt het. "Hij zal verder focussen op dit soort wedstrijden en hopelijk kan hij nog meer overwinningen behalen in de toekomst."

Tweevoudig winnaar in Zwitserland

Spilak was recent nog de beste in de Ronde van Zwitserland, een wedstrijd die hij ook twee jaar geleden al op zijn palmares zette. De 31-jarige Sloveen won ook al ritten in de Dauphiné en de Ronde van Romandië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties