Ook Greg Van Avermaet haalt zwaar uit naar John Degenkolb

Redactie
| 5 reacties
Ook Greg Van Avermaet haalt zwaar uit naar John Degenkolb
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het gespreksonderwerp na de zestiende rit in de Ronde van Frankrijk was de ritzege van Michael Matthews. Deed de Australiër de deur al dan niet dicht voor een boze John Degenkolb? Greg Van Avermaet denkt er het zijne van.

Van Avermaet zelf moest genoegen nemen met een vierde plek. "Ik weet dat ik zo'n sterke sprint in de benen heb", aldus Greg Van Avermaet, die als eerste de laatste bocht uitkwam. "Als ik misschien wacht en ik draai als vijfde, ga ik ook niet winnen. Het was proberen en hopen dat ze misschien achter mij vallen of twijfelen. Maar het was niks."

"Degenkolb is niet mijn beste vriend"

De BMC-renner vond het een verdiende zege voor Matthews. Maar Degenkolb is duidelijk niet de meest geliefde renner in het peloton van de Tour. "Degenkolb is niet mijn beste vriend. Ik heb er ook al een paar keer problemen mee gehad", aldus Van Avermaet in Vive le Vélo.

"Hij rijdt ook een beetje alsof het peloton van hem is. Matthews wijkt wel van zijn lijn af, maar er was genoeg plaats om te passeren voor Degenkolb", besluit de olympische kampioen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties