Naesen geeft de strijd voor geel nog niet op: "Hopen op een mirakel"

Redactie
| 23 reacties
Naesen geeft de strijd voor geel nog niet op: "Hopen op een mirakel"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Romain Bardet heeft nu 23 seconden achterstand op Chris Froome en de Alpen zijn achter de rug. Vandaag staat er een col van derde categorie op het programma, niet genoeg om Froom te verontrusten... Maar er is nog één kans, wel een waterkansje...

Oliver Naesen wil zijn kopman nog niet afschrijven. Hij reed zich in de rit van gisteren weer de pleuris uit het lijf. "Bardet is een renner die durft te koersen en die dus ook zijn ploeg aan het werk durft te zetten. Dat we uiteindelijk maar 4 seconden pakken, is toch interessant. Elke second telt", aldus Naesen bij Sporza.

"Morgen denk ik niet dat er iets mogelijk is. Op een col van 3e categorie kunnen ze mij nog niet lossen, hoe zullen ze Froome er dan afrijden? Tenzij er wind zou staan. Dan is het een ander verhaal."

Hij heeft er de benen voor

Maar er is ook nog de tijdrit. "Ik denk dat het in de tijdrit zal moeten gebeuren. Hopelijk kan Romain dan een mirakel uit zijn hoed toveren. Hij heeft er de benen voor. Zijn tijdritten waren dit jaar nog niet zo goed, maar hij heeft er na de Dauphiné nog aan gewerkt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties