Team Steylaerts-Verona haalt 22-jarig talent in huis, ploegleider Bart Wellens reageert tevreden

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Team Steylaerts-Verona haalt 22-jarig talent in huis, ploegleider Bart Wellens reageert tevreden

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Team Steylaerts-Verona zag de Nederlandse Maud Kaptheijns naar de ploeg van Wout Van Aert vertrekken, maar het team van ploegleider Bart Wellens heeft een nieuwe aanwinst beet. De 22-jarige Alice Maria Arzuffi komt de rangen versterken.

De 22-jarige Alice Maria Arzuffi zal vanaf 1 september uitkomen voor Steylaerts-Verona. De Italiaanse tekende een contract voor twee seizoenen met een optie op een derde seizoen. "Ik ben erg blij met deze stap in mijn carrière", zegt ze. "Ik zit al sinds mijn dertiende op de crossfiets en heb sindsdien alleen maar genoten."

"Ik ben trots om deel uit de maken van Team Steylaerts. Deze ploeg is exact wat ik nodig heb om verder te groeien. Ik krijg nu de kans om mij ten volle te ontwikkelen als veldrijdster. Ik rijd sowieso de volledige Superprestige, de Wereldbeker en een gedeelte van de DVV Trofee. De Wereldbekers in de Verenigde Staten laat ik links liggen."

'Erg veel talent'

Ook Bart Wellens is een tevreden man door de transfer. "Alice heeft vorig seizoen hele mooie dingen laten zien, waaronder een derde plaats in een Wereldbekerwedstrijd. Ze heeft getoond dat ze erg veel talent heeft. En ze is nog jong, dus de progressiemarge is groot. Ik kijk er erg naar uit om met Alice samen te werken en ben er zeker van dat ze een aanwinst is voor de ploeg", besluit Wellens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties