Quick-Step Floors maakt 9 namen voor de Vuelta bekend, 2 Belgen mee naar Spanje

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Quick-Step Floors maakt 9 namen voor de Vuelta bekend, 2 Belgen mee naar Spanje
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ook Quick-Step Floors heeft de negen namen op papier voor de komende Ronde van Spanje. De drie namen om het meest naar uit te kijken zijn Bob Jungels (foto), Julian Alaphilippe en David De La Cruz.

David De La Cruz wordt de kopman voor het algemene klassement bij de ploeg van Patrick Lefevere. Ook Bob Jungels kan mogelijk meestrijden en een belangrijke rol spelen. Julian Alaphliippe lijkt in zijn eerste Grote Ronde van dit seizoen dan weer voor ritwinst te kunnen gaan op enkele verraderlijke aankomsten bergop.

De Fransman sukkelde enkele maanden met een knieblessure en moest zo forfait geven voor de Tour de France. Met Belgisch kampioen tijdrijden Yves Lampaert en West-Vlaming Tim Declercq gaan er ook twee Belgen mee naar de Vuelta.

De overige renners in de selectie zijn Eros Capecchi, Enric Mas, de Nederlander Niki Terpstra en Matteo Trentin, die na dit seizoen voor Orica-Scott zal rijden.

De selectie van Quick-Step Floors voor de Vuelta: Julian Alaphilippe, Eros Capecchi, David De La Cruz Melgarejo, Tim Declercq, Bob Jungels, Yves Lampaert, Enric Mas, Niki Terpstra en Matteo Trentin

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties