OFFICIEEL: Belgische sprinter Kenny Dehaes verlaat Wanty-Groupe Gobert

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Belgische sprinter Kenny Dehaes verlaat Wanty-Groupe Gobert

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Sprinter Kenny Dehaes zal volgend jaar niet meer te zien zijn in het blauwe truitje van Wanty-Groupe Gobert. De renner die zondag nog tweede werd in de GP Jef Scherens in Leuven vertrekt op het einde van dit seizoen naar WB Veranclassic-Aqua Protect.

"Ik ben heel blij dat ik in 2018 naar WB-Veranclassic-Aqua Protect kan overstappen", vertelt Kenny Dehaes. "Ik was heel snel overtuigd door de familiale en vriendschappelijke sfeer in de ploeg. Mijn gesprekken met Christophe Brandt waren heel hartelijk en vruchtbaar en mijn beslissing was snel genomen."

Twee jaar geleden ook interesse

In het verleden was er nog al eens interesse voor Dehaes. "Twee jaar geleden werd ik al eens gepolst, maar toen had ik al getekend bij Wanty-Groupe Gobert, waar mijn contract op het einde van dit seizoen afloopt. Ik kwam opnieuw in contact met WB-Veranclassic-Aqua Protect en dat mondde uit in een contract."

Dehaes kent alvast enkele gezichten. "Ik ken ook veel renners uit de huidige groep. Ik reken erop dat ik in 2018 op de vertrouwde manier kan werken. Ik ben er zeker van - en dat is ook wat Christophe Brandt denkt - dat ik nog 1.1-koersen kan winnen of helpen winnen. Tijdens de winter zal ik met de trainer van de ploeg hard aan mijn explosiviteit werken", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties