OFFICIEEL: Vincenzo Nibali verwelkomt nummer 6 van de afgelopen Giro bij Bahrain Merida

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Vincenzo Nibali verwelkomt nummer 6 van de afgelopen Giro bij Bahrain Merida

WorldTour-team Bahrain Merida heeft een opmerkelijke en mooie transfer gerealiseerd. De ploeg van Vincenzo Nibali heeft zich versterkt met de nummer zes van de afgelopen Ronde van Italië, de Italiaan Domenico Pozzovivo.

"Ik ben erg blij met mijn overstap naar Bahrain Merida, dat het eerste jaar in de WorldTour meteen indruk heeft gemaakt", opent Pozzovivo. "In Zwitserland dicht bij Vincenzo Nibali en Enrico Gasparotto wonen, heeft me de kans gegeven om meer te weten komen over het project van de ploeg. Zeker nadat er ook gesprekken met teammanager Brent Copeland plaatsvonden."

'Niet gemakkelijk'

Pozzovivo is net als Nibali momenteel aan de slag in de Vuelta. "Het was zeker geen gemakkelijke beslissing, want ik was met meerdere ploegen aan het praten", vervolgt de 34-jarige Italiaan. "Maar na enkele gesprekken met mijn manager besliste ik om deze overstap te maken. Ik wil graag AG2R-La Mondiale bedanken, waar ik vijf jaren gereden heb."

Tijd voor een nieuwe uitdaging dus. "Het was een erg mooie ervaring om voor hen te rijden en ik wil alle ploegmaats en staf dan ook graag bedanken. Het is nu tijd om de bladzijde om te draaien en uit te kijken naar mijn nieuwe avontuur bij Bahrain Merida", besluit Pozzovivo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties