Na zeges in Strade Bianche en Milaan-Sanremo nu ook winst in San Sebastian: "Wist niet hoe ik me zou voelen na de Tour"

Redactie
| 0 reacties
Na zeges in Strade Bianche en Milaan-Sanremo nu ook winst in San Sebastian: "Wist niet hoe ik me zou voelen na de Tour"

De voorbije weken was hij nog één van de superknechten van Chris Froome in de Ronde van Frankrijk, maar in de Clasica San Sebastian mocht Michal Kwiatkowski zijn eigen kans gaan. En met succes, want de Sky-renner vloerde zijn vier medevluchters in de sprint.

Na winst in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo opnieuw een mooie overwinning voor Kwiatkowski. "Het is een fantastische dag", liet de Pool weten na zijn overwinning. "Deze wedstrijd op deze manier winnen, dat was een droom van mij. Ik ben mijn ploegmaats enorm dankbaar. Landa speelde een cruciale rol, ik wil hem bedanken omdat hij gewacht heeft in de finale."

'Verantwoordelijkheid genomen'

Sky hield met een strak tempo de vluchters van de dag heel de tijd onder controle "We namen van in het begin onze verantwoordelijkheid. We geloofden van bij de start dat we konden winnen. Het is een plezier om hier te koersen, want het is een mooie stad met geweldige fans", citeert Sporza de ex-wereldkampioen.

"Ik wist niet hoe ik me zou voelen na de Tour. Ik heb de voorbije week wat rust genomen en heb me goed kunnen voorbereiden op deze wedstrijd", aldus de Team Sky-renner.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties