Bosmans draagt zege op aan vriendin en entourage: "Ik was niet altijd de aangenaamste persoon"

Redactie
| 6 reacties
Bosmans draagt zege op aan vriendin en entourage: "Ik was niet altijd de aangenaamste persoon"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wietse Bosmans heeft er enkele moeilijke jaren opzitten, maar pakte zaterdag de bloemen in de Kasteelcross in Zonnebeke. Zijn knappe overwinning droeg hij op aan zijn vriendin.

"Mijn vriendin heeft het niet altijd even makkelijk gehad met mij het afgelopen jaar", bekent Bosmans. "Ik was niet altijd de aangenaamste persoon en zij staat er altijd voor mij. Het is plezant dat ik eens iets kan terugdoen want zij offert elk weekend op en dat is niet allemaal vanzelfsprekend. Dit zege is leuk voor mijn entourage en alle mensen rondom mij."

Het hartje als zegegebaar was dus zeker niet toevallig. "Het is leuk dat ik hen iets kan teruggeven. Dat hartje was voor iedereen die dicht bij mij staat. Er zal uiteraard nog een moeilijk momentje komen en ik zal nooit een veelwinnaar worden zoals Wout van Aert en Mathieu van der Poel", aldus de crosser tegenover HLN.

"k zal nooit een veelwinnaar worden zoals Wout van Aert en Mathieu van der Poel"

Maar ondanks die moeilijke maanden heeft Bosmans nog heel wat in petto. "Ik zal moeten profiteren van goeie dagen, maar ik heb hoe dan ook nog redelijk wat progressiemarge. Dit seizoen was eigenlijk een overgangsjaar om opnieuw de neus aan het venster te steken. Ik moet zeggen dat ik daar aardig in geslaagd ben, want zo makkelijk was het allemaal niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties