"Ik denk dat de échte topfavorieten in een andere ploeg zitten dan Quick-Step"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
"Ik denk dat de échte topfavorieten in een andere ploeg zitten dan Quick-Step"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Met de Omloop Het Nieuwsblad wordt straks de aftrap van het klassieke Vlaamse voorjaar gegeven. Tiesj Benoot is één van de kanshebbers voor winst, maar moet dan wel het sterke blok van Quick-Step Floors omzeilen.

De ploeg van Patrick Lefevere heeft met Tom Boonen, Philippe Gilbert, Zdenek Stybar en Niki Terpstra heel wat potentiële winnaars in de rangen. Voor Tiesj Benoot wordt het zijn laatste Omloop waar hij tegen Tom Boonen zal opnemen. "Daar sta ik niet echt bij stil. Het is specialer voor Tom dan voor mij", laat de Gentenaar weten.

"De eerste keer in Parijs-Roubaix was het echt apart om met hem te koersen. Natuurlijk is het geen concurrent als een andere, maar voor mij is het geen groot verschil", vervolgt Benoot.

Favorieten

Wat denkt Benoot van de topfavorieten voor de Omloop? "Ik denk dat de échte topfavorieten in een andere ploeg zitten dan Quick-Step. In de breedte heeft Quick-Step wel de sterkste ploeg. Maar dat is geen probleem, want vorig jaar waren ze zelfs niet mee. Van Avermaet en Sagan zijn de topfavorieren. Of ik de 3e zal zijn? Misschien, we zullen zien", besluit Benoot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties