Pech dwarsboomt de plannen van Lotto Soudal: "Morgen is er een nieuwe kans"
Redactie
| 0 reacties

Jürgen Roelandts hoopt zondag op een nieuwe kans in Kuurne-Brussel-Kuurne

Pech dwarsboomt de plannen van Lotto Soudal: "Morgen is er een nieuwe kans"

Nee, het was zaterdag niet het dagje van Lotto Soudal in de Omloop Het Nieuwsblad. Tiesj Benoot en Jürgen Roelandts konden nooit meedoen voor winst, dankzij een valpartij op ruim 60 kilometer van de streep.

Roelandts kende zelfs nog meer pech. "Ik reed lek op 75 kilometer van de aankomst", doet Roelandts zijn verhaal. "Toen ik mijn positie voorin het peloton bijna weer had ingenomen, was er die massale valpartij. Samen met Jasper De Buyst ben ik nog naar de eerste achtervolgende groep kunnen opschuiven."

"Uiteindelijk bleven we met twaalf renners over in die groep. We reden goed door, maar bleven hangen op 25 seconden. Na de Lange Munte was het duidelijk dat de aansluiting niet meer mogelijk was. Aan het slot vergrootten de drie zelfs hun voorsprong."

Ziekte

Zelf had Roelandts door ziekte een moeilijke nacht achter de rug. "Bij mij was het vat af aan het eind. Ik heb gisterennacht moeten overgeven en dat woog vandaag door. Het zat mij en de ploeg niet mee, maar morgen is er een nieuwe kans in Kuurne-Brussel-Kuurne", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad
01/03/2020 Kuurne-Brussel-Kuurne
07/03/2020 Strade Bianche
08/03/2020 - 15/03/2020 Paris-Nice
11/03/2020 - 17/03/2020 Tirreno-Adriatico

Nieuwste reacties