Tom Boonen uit ongenoegen: "Die eerste valpartij, dat sloeg nergens op"
Redactie
| 10 reacties
Tom Boonen uit ongenoegen: "Die eerste valpartij, dat sloeg nergens op"

Tom Boonen kon nooit zegevieren in de Omloop en daar bracht zijn allerlaatste openingsklassieker van het voorjaar geen verandering in. Boonen kwam ten val en gaf er later de brui aan.

"Die eerste valpartij, dat sloeg nergens op", uitte Boonen zijn ongenoegen. "Dat was gewoon een gebrek aan vakkennis. Ik zat in derde positie. Ik keek even naar links en die jongen rechts van mij reed mijn voorwiel aan. Bij die tweede valpartij viel ik zelf niet, maar moest ik wachten op een nieuwe fiets. En dat duurde nogal lang."

Knie en schouder bezeerd

Boonen hield wat pijn over aan zijn eerste val, maar kon wel verder. "Ik heb daar mijn knie bezeerd en schouder pijn gedaan. Het ging om verder te rijden. Maar we waren meer dan drie minuten achter. In het begin had ik Tony Martin nog bij mij, maar er is niemand meer teruggekeerd."

De ontgoocheling was er, maar zondag is er een nieuwe kans. "We hebben geprobeerd, maar het zat echt niet mee. We hebben hele dag in de verdediging gezeten", zegt Boonen, die van plan is om zondag te starten in Kuurne. "Ik zal sowieso starten en proberen om opnieuw de koers te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

01/04/2020 Dwars door Vlaanderen
05/04/2020 Ronde van Vlaanderen
06/04/2020 - 11/04/2020 Ronde van het Baskenland
08/04/2020 Scheldeprijs
12/04/2020 Parijs-Roubaix

Nieuwste reacties