Winnaar Dwars door Vlaanderen kijkt uit naar zondag: "Hoop in Kuurne mee te doen voor winst"

Redactie
| 0 reacties
Winnaar Dwars door Vlaanderen kijkt uit naar zondag: "Hoop in Kuurne mee te doen voor winst"

Zondag wordt er met Kuurne-Brussel-Kuurne alweer een klassieker van het Vlaamse voorjaar gereden. Eén van de speerpunten van Lotto Soudal in Kuurne is ongetwijfeld de snelle Jens Debusschere, die mee hoopt te doen voor winst.

"Kuurne-Brussel-Kuurne staat in het rijtje voorjaarswedstrijden die me het beste liggen, net als Dwars door Vlaanderen en Gent-Wevelgem", opent Debusschere. "Ik ben op mijn best wanneer er aan het eind van een harde wedstrijd, met een niet al te zware finale, gesprint moet worden. Kijk maar naar mijn overwinning in Dwars door Vlaanderen vorig jaar."

Al lukte het in het verleden nog nooit voor Debusschere in Kuurne. "Ik heb er nog geen sterke prestatie kunnen neerzetten, ik hoop dat ik daar zondag verandering in kan brengen. Ik hoop dat er met open vizier gekoerst wordt zondag en dat er geen al te grote groep de aankomst bereikt. Na een lastige koers heb ik meer kans om het succesvol af te ronden."

"Op het toppunt van mijn vorm kwam ik jammer genoeg ten val in Gent-Wevelgem"

Na zijn winst van vorig jaar in Dwars door Vlaanderen heeft de Lotto Soudal-renner een nieuwe stap vooruit gezet. "Op het toppunt van mijn vorm kwam ik jammer genoeg ten val in Gent-Wevelgem. Ik kwam vorige week ten val in de Ronde van de Algarve en bezeerde mijn hand, maar dat zal me niet belemmeren dit weekend. In Kuurne hoop ik mee te doen voor winst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties