Geslaagde editie van Parijs-Nice voor Quick-Step Floors: "Je kan je niet voorstellen hoe blij ik ben"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties

Julian Alaphilippe en David De la Cruz tevreden na geslaagde Parijs-Nice

Geslaagde editie van Parijs-Nice voor Quick-Step Floors:  "Je kan je niet voorstellen hoe blij ik ben"

Voor Quick-Step Floors werd de zware editie van Parijs-Nice een erg geslaagde onderneming. De jongeren- en groene trui, twee ritzeges en drie dagen in het geel. Ritwinnaars David De la Cruz en Julian Alaphilippe waren tevreden.

David De la Cruz zette de slotrit van zondag op zijn naam. "Het was een mooie zege", aldus de renner. "Het plan was om in de ontsnapping mee te zitten. Toen Alberto de oversteek maakte, wist ik dat er een kans was dat deze vlucht het ging redden. Ik zag veel af, maar nu ben ik erg blij. Het is een van de mooiste dagen uit mijn loopbaan."

"David verdiende de zege. Hij deed fantastisch werk voor de ploeg deze week"

Alaphilippe werd dan weer vijfde in het eindklassement, maar pakte ook nog twee nevenklassementen. "Je kan je niet voorstellen hoe blij ik ben", zei een tevreden Alaphilippe na de slotrit. "Het was weer een zware rit vanaf kilometer nul, maar onze strategie was goed. We stuurden David mee in de ontsnapping, terwijl Dan en ik bij de klassementsrenners bleven."

"David verdiende de zege. Hij deed fantastisch werk voor de ploeg deze week. Ik ben erg blij voor hem. Het is een fantastische koers voor Quick-Step Floors geworden en ik ben trots op wat we bereikt hebben", concludeerde de Fransman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

28/11/2020 GP Kortrijk
05/12/2020 Cyclocross Boom
06/12/2020 Dendermonde
13/12/2020 GP Zonhoven
19/12/2020 Cyclocross Asper-Gavere

Nieuwste reacties