Eerlijke Kristoff kon Sagan en co niet volgen: "Ik was de beste van de rest"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Alexander Kristoff was 'de beste van de rest' in Milaan-Sanremo

Eerlijke Kristoff kon Sagan en co niet volgen: "Ik was de beste van de rest"

Drie renners torenden hoog boven de rest uit in Milaan-Sanremo: winnaar Kwiatkowski en zijn medevluchters Sagan en Alaphilippe. Daarna kwam de stevige Noor Alexander Kristoff als eerste van het pak over de meet.

"Ik was de beste van de rest", zei een eerlijke Kristoff na La Primavera bij Cyclingnews. "Drie renners gingen in de aanval, maar we konden ze niet meer terughalen. Vierde was het hoogst haalbare voor mij Er was geen enkele kans dat ik die drie had kunnen volgen toen ze vertrokken. Ik zat de hele tijd op mijn limiet op de Poggio en Cipressa."

Enkel kans op winst bij massasprint

Kristoff weet dat er slechts één kans was om te winnen: bij een massasprint. "Maar ik kan niet controleren wat er in een wedstrijd gebeurt en we konden niet voor de zege sprinten", aldus de Noor. "Ik wil wel mijn ploegmaats Spilak en Belkov bedanken voor hun werk op de Poggio en vooraan in het peloton."

Nu is het voor de Katusha-renner uitkijken naar de Vlaamse klassiekers. "Ik voel me goed en kan met veel vertrouwen naar België afzakken. De klimmetjes daar zijn korter en dat ligt me beter", besluit Kristoff.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties