Sergeant onder de indruk: "Ze zijn eenvoudigweg de beste renners van het moment"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties

Marc Sergeant weet dat winnen in Milaan-Sanremo erg moeilijk was

Sergeant onder de indruk: "Ze zijn eenvoudigweg de beste renners van het moment"

Lotto Soudal kon in Milaan-Sanremo niet echt meedoen voor de prijzen. De ploeg trachtte met Tim Wellens en Tony Gallopin te anticiperen, maar uiteindelijk werd Wellens de eerste Lotto-renner op een 18e plek.

"De jongens hebben het plan uitgevoerd zoals we op voorhand besproken hadden", aldus Sergeant. "Dat volstond echter niet om mee te doen voor een goed resultaat. Peter Sagan reed alweer impressionant. Hij nam quasi de hele tijd Alaphilippe en Kwiatkowski op sleeptouw omdat hij wist dat hij de sprint van het uitgedunde peloton niet zou kunnen winnen."

Voor Sergeant zijn het dan ook de drie sterkste renners die rond rijden. "Alle drie hebben ze de voorbije weken heel sterk gepresteerd, ze zijn eenvoudigweg de beste renners van het moment. Tim en Tony hebben gedaan wat ze moesten. Het is weinig renners gegeven om na het verschieten van een cartouche later in de finale opnieuw een poging te wagen."

Kasseiklassiekers

Het eerste Monument is gereden, maar weldra komen de Ronde en Roubaix eraan. "Milaan-Sanremo is wellicht de moeilijkste klassieker om te winnen. Tim iwerd 18e, daar koop je uiteraard niets mee. Nu is het tijd voor de kasseiklassiekers waarin we goed gewapend moeten zijn. We kijken uit naar wat komen zal", concludeert Sergeant bij zijn team.

Meer nieuws

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

30/06/2019 BK wielrennen
06/07/2019 - 28/07/2019 Tour de France

Nieuwste reacties