"Ik vrees dat we in Vlaanderen een vervolg krijgen van de grote Sagan-show"
Redactie
| 9 reacties

Oliver Naesen vreest voor een oersterke Peter Sagan in Vlaanderen

"Ik vrees dat we in Vlaanderen een vervolg krijgen van de grote Sagan-show"

Peter Sagan was opnieuw indrukwekkend in Milaan-Sanremo, maar kon toch nog steeds niet zegevieren in het eerste Monument van het seizoen. Ook Oliver Naesen, die zelf niet aan de start stond in Milaan, was onder de indruk.

Zelf stond de boezemvriend van Greg Van Avermaet niet op de deelnemerslijst. "Ik rijd geen kermiskoersen, hé", lachte Oliver Naesen bij Sporza. "Nee, ik had er graag gereden, maar de ploeg liet de keuze: ofwel rijd je volgende week de drie Vlaamse koersen, ofwel rijd je Sanremo en twee Vlaamse koersen."

"Ik heb deze week dan maar het parcours van Dwars door Vlaanderen, de E3 Harelbeke en Gent-Wevelgem verkend. Die ken ik nu allemaal uit het hoofd", zegt de Oost-Vlaming, die een indrukwekkende Sagan zag. "Dat was de grote Sagan-show en ik vrees dat we volgende week een vervolg krijgen in Vlaanderen. Ik heb er met open mond naar gekeken."

Killersinstinct

Al kon de wereldkampioen het wel niet afmaken. "Sagan rijdt voor mij altijd een fantastische koers, tot de laatste kilometer althans. Dan laat zijn killersinstinct, wat hij vroeger meer had, het een beetje afweten", zegt Naesen. "Als je 10 à 20 seconden hebt, moet je iets leper zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties