Lefevere over de toekomst van zijn ploeg: "In Frankrijk zullen ze nu wel wakker schieten"
Redactie
| 0 reacties

Patrick Lefevere vreest dankzij de jeugd niet voor toekomst van zijn ploeg

Lefevere over de toekomst van zijn ploeg: "In Frankrijk zullen ze nu wel wakker schieten"

Quick-Step Floors moest het in Milaan-Sanremo doen met een derde en vijfde plek voor respectievelijk Julian Alaphilippe en Fernando Gaviria. De jeugd staat klaar bij de ploeg en dat stemt Patrick Lefevere tevreden.

Alaphilippe moest de duimen leggen tegen Sagan en Kwiatkowski, Gaviria sprintte na Kristoff naar de vijfde plek. "Geen verrassing", aldus Lefevere in HLN. "Ik kijk de komende dagen ook met belangstelling uit naar de Ronde van Catalonië. Want we hebben nog wel meer in de kweekvijver zitten. Jungels, De Plus, Vakoc, om er enkele te noemen."

"We hebben nog wel meer in de kweekvijver zitten" - Patrick Lefevere

"Jongens die mijn zoektocht naar nieuwe sponsors toch iets moeten vergemakkelijken. Maar we beschikken over voldoende goeie coureurs. Ik heb geen schrik", aldus de ploegmanager, die nog geen zekerheid heeft over 2018. Al heeft hij met Alaphilippe goud in handen. "In Frankrijk zullen ze nu wel wakker schieten."

"Ze hebben ook ontdekt dat er eentje rond fietst met veel charisma en een hoge populariteit. Dat kan de prijs opdrijven. Zaak is om hem met de voetjes op de grond te houden. Ik denk wel dat hij zich goed voelt bij ons. Het klikt ook met Gilbert. Kijk, ik wacht nu eerst op meer nieuws. Dan zal ik hem een correct voorstel doen", besluit Lefevere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

20/10/2020 - 08/11/2020 Vuelta
31/10/2020 Ronde van Lombardije
31/10/2020 Koppenbergcross
01/11/2020 Vlaamse Druivencross
07/11/2020 EK

Nieuwste reacties