Ex-winnaar Dwars door Vlaanderen teleurgesteld: "Jammer dat we ons zo weinig hebben laten zien"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 5 reacties
Ex-winnaar Dwars door Vlaanderen teleurgesteld: "Jammer dat we ons zo weinig hebben laten zien"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Jelle Wallays was de enige renner van Lotto Soudal die de boot niet gemist had toen Philippe Gilbert al vroeg met een ruime groep in de aanval ging op de Berendries. Maar de ex-winnaar van Dwars door Vlaanderen bleef teleurgesteld achter.

Wallays kwam uiteindelijk als 29e over de meet in Waregem. "Ik ben ontgoocheld", zei Jelle Wallays na de aankomst. "Op de Kattenberg viel ik voor een eerste keer aan, daarna heb ik nog het gat kunnen dichten op de groep van Gilbert. Ik hoopte dat er nog versterking zou komen uit de achtergrond, maar dat was helaas niet het geval."

"Op het moment dat de beslissing viel, kwam er een gaatje twee plaatsen voor mij. Ik had misschien iets sneller kunnen reageren, maar het ging enorm snel. Ik had er meer van verwacht", aldus de renner.

"Vrijdag is er een nieuwe kans in de E3 Harelbeke" - Jelle Wallays

Als voormalige winnaar wilde Wallays graag opnieuw scoren in Dwars door Vlaanderen. "Het is een koers die mij goed ligt en ik vind het ook jammer dat we ons zo weinig hebben laten zien als ploeg. Vrijdag is er een nieuwe kans in de E3 Harelbeke en hopelijk kunnen we als ploeg reageren", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties